AC Trobec – pooblaščeni servis Kia Ljubljana

https://ac-trobec.si/servis-vozil-kia/

Pooblaščeni servis Kia vozil – AC Trobec je pravi naslov za vse, ki potrebujejo redni ali izredni servis, popravilo, menjavo kakšnega dela ali kakšno drugo storitev. Nudijo vam tudi kakovostno vzdrževanje vozil, menjavo pnevmatik, avtoličarske storitve oziroma prav vse, kar potrebuje vaš avto, zato da ostane v dobrem stanju.

Za vaš avto bo odlično poskrbljeno

Ne glede na to, ali vozite nov ali rabljen avto, bo pooblaščeni servis Kia Ljubljana poskrbel zanj v največji meri. Njihovi zanesljivi mehaniki vam bodo znali svetovati in pomagati, zato bo vaš avto pri njih v pravih rokah. Če imate z avtom kakršne koli težave ali pa bi le potrebovali redni servis, jih kontaktirate in zelo hitro boste prišli na vrsto. Trudijo se namreč za zadovoljstvo strank in za to, da se te k njim rade vračajo. Zato so prava izbira tudi za vas in vaš avto, saj nudijo prav vse na enem mestu.

Poskrbeli bodo za to, da bo vaša servisna knjižnica urejena in avto dobro vzdrževan, kar je pomembno tako za zanesljivo delovanje vozila kot za to, da ohranjamo njegovo življenjsko dobo. Poleg tega pa lahko pomembno vpliva tudi na morebitno prodajo, saj dobro vzdrževana vozila z urejeno servisno knjižnico in rednim servisiranjem na pooblaščenem servisu lažje ohranjajo svojo vrednost.

Prodaja novih in rabljenih vozil

Če se boste kdaj odločili svoje vozilo prodati, ga boste tako lahko prodali po višji ceni in hitreje. Tudi pri prodaji vam sicer lahko pomaga pooblaščeni servis Kia Ljubljana, saj imajo tudi avto salon, kjer si lahko ogledate vse najnovejše modele vozil Kia ter jih po želji tudi preizkusite. Poleg tega pa vam nudijo tudi odlične pogoje financiranja ter prodajo staro za novo.

Seveda pa imajo na voljo tudi kar nekaj dobro ohranjenih rabljenih vozil, katerih zgodovino dobro poznajo, zato predstavljajo možnost za odličen nakup po ugodni ceni. Pri tem vam bodo tudi svetovali na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj, saj se s to dejavnostjo že zelo dolgo ukvarjajo.