Detektivska agencija ali naj sam rešujem težave?

Gotovo se je že kdo izmed vas znašel v situacije, ko je bilo potrebno igrati detektiva, istočasno nemoteno opravljati tekoče poslovne posle, pa spet reševati probleme terjatvami. Mnogi so se odločili da bodo težave rešili sami, mnogi so se določili da za to delo namesto njih opravila detektivska agencija. Odločitev je stvar posameznika, verjetno tudi glede na obseg in stopnjo problemov.

Vedno več podjetij in samostojnih podjetnikov se ukvarja s plačilno nedisciplino. Glede na to da so samostojni podjetniki dan in noč v svojem poslu, je ukvarjanje z dodatnimi težavami le še dodatno delo, ki lahko negativno vpliva na osnovno poslovanje podjetnika. V primeru, da vaše detektivske sposobnosti niso dovolj dobre, vam vsekakor priporočam  http://www.detektivtomic.si/,  ki opravi delo namesto vas. Če imate težave z neplačniki vam detektivska agencija lahko prihrani ogromno časa, saj namesto vas opravi vso potrebno raziskovanje o dejanskem finančnem stanju dolžnika, prav tako se vam ne bo potrebno ukvarjati če dolžnik spreminja naslov bivališča ali naslov podjetja. Poleg plačilne nediscipline je detektivsko delu tudi glede nepravilnostmi pri stroških prevoza na delo.

Dogajalo se je že da so zaposleni na delovno mesto prihajali vinjeni ali pa so na delovnem mestu uživali alkohol. Sum za taka dejanja je dokaj hitro ugotoviti, precej težje pa je dokazovanje., če se tega lotite sami. Glede na to da se detektivske agencije se ukvarjajo tudi s tem je v takih primerih njihovo delo za naročnika še najbolj primerno, predvsem iz vidika verodostojnosti in točnosti meritev, ki jih izvajajo s preverjenimi in potrjenimi napravami.

Če še vedno razmišljati detektivska agencija ali »problem bom rešil sam«, se cene npr. za preverjanje bolniške odsotnosti  gibljejo od 60 do 100€, glede na število preverjan. Če zaposleni ,za katerega sumite da izkorišča bolniški stalež, ni ravno vaš sosed potem odločitev kaj se vam kot podjetniku bolj splača prepuščam vam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *