Dogodek lahko postane lep spomin

V življenju je veliko pomembnih dogodkov, za katere se je pametno potruditi in jih organizirati tako, da vsem, ki so nanj povabljeni, uživajo v največji meri in zadovoljstvu.

Podjetje Eventico se ukvarja z organizacijo dogodkov vseh vrst. V ospredju so srečanja in konference, organizacija prireditev, sprejemi in predstavitve, promocije in sejmi, t. i. team building, stiki z javnostjo, novinarske konference, organizacija prireditev, fantovščina, dekliščina, obletnice vseh vrst in oblik, organizacija zabav in praznovanj, pikniki …

Organizacija poslovnih dogodkov je med naštetimi zelo aktualna in priljubljena ter zaželena dejavnost. Sem torej sodijo srečanja in konference, organizacija prireditev, sprejemi in predstavitve …, novinarske konference.

Organizacija poslovnih dogodkov je hitra in učinkovita, kjerkoli in kadarkoli, za majhne ali pa tudi za zelo velike skupine, pri nas ali pa v tujini. Podjetje Eventico ima razvejano mrežo partnerjev, zato lahko vse naše želje uresničijo hitro in po zelo ugodnih cenah. Če gre le za nekajurni ali pa večdnevni dogodek z vso pripadajočo organizacijo, so nam na voljo z vsem svojim znanjem in izkušnjami.

Podjetje nam tako organizira najem dvoran, pogostitev, bankete, program, vso administracijo in seveda tudi koordinacijo dogodka, letalske karte, rezervacijo hotelskih sob, tisk vabil in informativnega gradiva …

Vsi zaposleni na področju organizacije v podjetju Eventico imajo dolgoletne izkušnje pri protokolarnih srečanjih na najvišji ravni, zato nam lahko vedno in povsod zagotovijo storitve na najvišjem možnem nivoju.

Eventico na splošno predstavlja mlada in zagnana skupina, ki nam bo ponudila nekaj drugačnega, svežega in izvirnega. Nekaj, kar ne najdemo na vsakem koraku. Nudijo nam tako organizacijo kot tudi izvedbo celotnega dogodka na ključ ali pa samo posamezne dele dogodka, odvisno od tega, kako se bomo odločili.

Vsak dogodek v življenju je torej neponovljiv in enkraten, zato je vsak najmanjši del organizacije potrebno izvesti profesionalno in seveda tudi povsem brezhibno. Poslanstvo podjetja Eventico je ustvariti dogodek, ki bo v vseh možnih pogledih zadovoljil in presegel naša pričakovanja ter ostal udeležencem v nepozabnem spominu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *