Nadenite si rdeči jaspis

Ste nagnjeni k sanjarjenju, zaradi katerega pogosto izgubite stik z realnim svetom in ste zato v njem neuspešni? Pri marsikomu je potrebno spodbujati domišljijo in kreativnost, saj težko preseže svoje okvirje, nekateri ljudje pa s tem nimajo prav nobenih težav. Ravno nasprotno: pravijo jim, da živijo v oblaki in bi jih bilo potrebno prizemljiti. Pomaga jim lahko rdeči jaspis, sicer rojstni kamen za bike in strelce, ki poskrbi za ravno pravšnjo uravnoteženost.

Rdeči jaspis, amulet za pomoč

Kreativni ljudje so v življenju pogosto razočarani. Ne le zato, ker imajo odlične zamisli, a jim jih nekako ne uspe uresničiti, temveč tudi zato, ker imajo močna čustva, ki jih ne znajo pravilno kanalizirati. V njih se nabirajo in kopičijo, s tem pa še dodatno zamegljujejo njihove cilje, ki jih že tako zastira pogosto sanjarjenje. To so ljudje idej, ne pa ljudje dejanj, zato potrebujejo dobro prizemljitev. Rdeči jaspis jim pomaga, da očistijo svoja čustva in vse svoje velike zamisli iz oblačkov z idejami enostavneje pretvarjajo v realnost ter tako dosegajo svoje cilje.

Visokoleteče ideje, ki ne najdejo svoje zemeljske oblike, so pogosto razlog, da smo v življenju potrti, nezadovoljni sami s seboj, da se nas polašča tesnoba. V vsakdanjem življenju smo nemirni, saj vemo, da želimo in zmoremo več, a ne najdemo ničesar otipljivega, kar bi nam pri tem pomagalo in nam nudilo pozitivno zadovoljitev. Zato naj si ljudje, ki potrebujejo več doseženih ciljev v fizični obliki, nadenejo rdeči jaspis in ga nosijo kot amuleta, ki skrbi, da ostajajo s stopali na tleh. Sanjarjenje je namreč eden najlepših delov življenja, a vendar ne koristi, če nas odnese v višave. Zemeljski rdeči jaspis skrbi, da temu ni tako.

Je rdeči jaspis primeren zgolj za bike in strelce? Pravzaprav ni nujno, da se v omenjenih značajskih lastnostih prepoznajo prav oni, saj astrologija na naš značaj vpliva precej bolj kompleksno kot z zgolj dvanajstimi znamenji nebesnega kroga. Rdeči jaspis je torej odličen za vse, ki čutijo, da jih včasih odnaša stran od realnosti in v tem ne vidijo ničesar dobrega za svoje tuzemeljsko življenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *