Najem konferenčne dvorane v Ljubljani

V Ljubljani in njeni okolici je množica podjetij, žal pa je s poslovnimi prostori tako, da so pogosto slabi oziroma neprimerni za dostojno sprejemanje gostov ob različnih priložnostih. Če se želite izkazati in dobro predstaviti, je zato potreben najem konferenčne dvorane ali tudi predavalnice, v kateri bo na voljo vse tisto, kar ljudje pričakujemo od sodobno urejenega poslovnega prostora, v katerem organiziramo konference, predavanja, predstavitve, seminarje, novinarske konference in podobno.

Če se odločite za najem konferenčne dvorane v Ljubljani, boste verjetno torej izbrali takšno, ki vam bo nudila visok nivo storitev, s katerim si boste pridobili kredibilnost pri poslovnih partnerjih, strankah in novinarjih. To pomeni, da velja za najem konferenčne dvorane poiskati sodobno opremljene prostore s primernim ozvočenjem, videoprojektorjem ter dostopom do spleta, prav tako pa mora ponudnik omogočati video snemanje z možnostjo prenosa po spletu v živo, prostore za pogostitev, dobro organizirano ponudbo pogostitve in tako naprej.

Prav tako je nujno, da se skrbi za prijetno vzdušje na srečanju tudi z moderno notranjo opremo ter z veliko količino dnevne svetlobe, zaradi katere bo srečanje še lepše. In takšen najem konferenčne dvorane vam lahko zagotovijo v poslovni hiši Phunija na Tržaški cesti v Ljubljani, ki je že od svojega odprtja naprej sinonim za visoko kakovost, po kateri se skušajo zgledovati tudi drugi. Pri njih vam je na voljo konferenčna dvorana, za večje potrebe pa tudi dve manjši predavalnici in ena velika, ki ima sedeže razporejene kot v kinu in ima sedežev za kar 75 slušateljev.

Visoki standardi vas bodo gotovo prepričali in ko se boste enkrat odločili za najem konferenčne dvorane ali predavalnice pri njih, zagotovo ne boste nikoli več niti pomislili, da bi vabili poslovne partnerje v kakšne zastarele sobane hotelov ali celo prostore športnih dvoran, kjer vam sicer na hitrico postavijo stole v vrsto in poskrbijo še za kakšen mikrofon. Če se želite dostojno predstaviti in napredovati v svojem poslu, je nenazadnje izredno pomembno, kakšen vtis dajete – in če povabite v sodobne prostore, ki bodo navdušili, vam gotovo ne bo šlo slabo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *