Otroški vozički Cam

Cam je priznana italijanska blagovna znamka otroških vozičkov ter ostale otroške opreme. Poglej na svet skozi otroške oči je njihov slogan pod katerim družinsko podjetje izdeluje modne, uporabne ter predvsem otrokom prijazne izdelke že desetletja. Večino svojih proizvodov izdelajo v Italiji, kar se nesporno pozna pri kvaliteti proizvodov.

Otroški vozički so njihov najbolj razširjen asortiman. V ponudbi imajo več kot 20 različnih modelov izmed katerih boste zagotovo našli tudi takega, ki ustreza vašim zahtevam in željam. Cam je tudi eden redkih proizvajalcev, ki ima zgrajene celotne modularne sisteme tudi na osnovi vozičkov, ki se zlagajo na dežnik ali po domače na marelci. Če le nimate veliko neutrjenih poti in makadama okoli doma vam toplo priporočamo izbor enega izmed takih vozičkov. Zaradi tega vam bo hvaležna tako denarnica kot tudi vaš vsakdan bo lažji. Marelo boste lahko vrgli v vsak prtljažnik in jo boste tako lahko res uporabljali v celotnem obdobju od rojstva do nekje starosti treh let.

Prednost marelc pred klasičnimi otroškimi vozički, ki se zlagajo na knjigo je, da sp res neprimerljivo manjših dimenzij, ko so zložene. Nemalo, če že ne velika večina staršev, ki kupi otroški modularni voziček, ki je grajen okoli ogrodja, ki se zlaga na knjigo, neha ta komplet uporabljati že nekje po 6 mesecih uporabe. Takrat otrok že samostojno sedi in zaradi uporabnosti se v prtljažniku kaj kmalu znajde otroški voziček z zlaganjem na dežnik. Ko pa ga starši enkrat imajo je navadno vedno več v uporabi in kmalu popolnoma nadomesti starejšega brata.

Otroški vozički Cam pa imajo v svoji družini kar nekaj modelov modularnih sistemov, ki so zasnovani s filozofijo uporabnosti in se voziček zlaga na marelo. S tem boste isti voziček uporabljali tako v začetku, ko bo na njemu nameščena košara kot kasneje za sprehode in izlete.

Vsi tisti, ki pa ne glede na praktičnost prisegate na voziček z zlaganjem v knjigo (nekateri pravijo, da so bolj robustni) pa vam lahko Cam tudi tu ponudi kar nekaj modelov, med drugimi je najbolj poznan ter povsod izvrstno ocenjen voziček na 3 kolesih X3 Cortina, ki je na tržišču že kar nekaj let in vsako leto je bolj priljubljen.

In zakaj se odločiti za voziček Cam?

Blagovna znamka Cam prisega le na najboljše materiale ter kvalitetno izdelavo. Blago je kvalitetno zašito, vsi detajli so dokončani, vsi materiali, ki pridejo v stik z otrokom so iz koži prijaznih materialov in še bi lahko naštevali. Ob izbiri otroškega vozička Cam vam zagotavljamo, da ga boste želeli pokazati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *