Samo še notranja vrata in vselitev je tu

Privatnost je danes nekaj o čemer ne razmišljamo prav pogosto. Vsaj, ko je potrebno objaviti kakšne fotografije na internetu ali pa, ko je potrebno podati kakšne osebne podatke v zameno za kartico ugodnosti. Zato pa se vsaj skušamo doma počutiti bolj varno in drugim očem skrito. Notranja vrata služijo kot meja med privatnostjo in odprtostjo. Večji del stanovanja ali hiše je omejen z vrati. Vrata v kopalnici, dnevni sobi, spalnici, shrambi in še in še. Verjetno vsa ta vrata niso tako pomembna in potrebna, kot so zunanja in vrata pred kopalnico in spalnico.

Notranja vrata so postala nadloga, vsaj ko iščemo načine, kako privarčevati na prostoru. Ko si kupujemo pohištvo, ga vedno pred tem izmerimo. Pa vendar se nam vseeno zgodi, da določeno pohištvo ne moremo kupiti, ker ga ne moremo spraviti skozi vrata. Kaj narediti v takšnih primerih. No, najbolj enostavno je, da sploh nimamo vrat. Kaj pa naj naredimo v prostorih, kjer jih nujno potrebujemo, kot je to na primer kopalnica ali spalnica? No, tam pa si lahko omislimo drsna notranja vrata. Drsna vrata so zelo enostavna za vgrajevanje, hkrati pa nam omogočajo ogromne prihranke na prostorih. Navadna krilna vrata imajo lahko lok tudi do pol metra ali celo več. Pri drsnih vratih pa bomo izgubili le nekaj centimetrov pri steni, pa še to le tedaj, ko bodo odprta.

Pohištvo, ki smo si ga želeli, bomo zahvaljujoč drsnim vratom, enostavneje prinesli v svojo sobo. ne bomo se mučili z rotacijo in dvigovanjem pod različnimi koti. Poleg tega pa so takšna vrata tudi enostavna za vzdrževanje. Brez težav se čistijo. Če pa bi kasneje imeli željo po navadnih krilnih vratih, lahko drsna vrata nadomestimo brez težav. Vse kar je potrebno je, da izmerite in se odpravite v vam najbližjo trgovino s pohištvom. Lahko pa preverite ponudbo na internetu in tako privarčujete še kak evro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *