Šatavari

Ni nam potrebno poznati indijskega jezika, da bi takoj po tem, ko smo slišali določeno besedo, razumeli tudi njen pomen. Recimo šatavari. Verjetno smo slišali za dobrodejno rastlino.

Zanimivo je, da je pomen te rastline, ženska, ki ima sto mož. Pa če si želimo ali ne toliko mož, ima to svoj pomen. Ženski spolni reproduktivni organi so zelo zakomplicirani in bi rekli, da je ženske težko razumeti. Prav tako lahko vse to vpliva na njeno spolno slo, ki pa vemo, kako pomembna je in, da je skoraj nujno za žensko zadovoljstvo, da je ta brez pomanjkljivosti. Kar pa se seveda zna zgoditi in so tako ženske lahko nejevoljne zaradi tega, kar pa je razumljivo. Zato je pomembno, da glede tega nekaj storijo in najboljša izbira so prav prehranska dopolnila, ki lahko močno vplivajo na njeno spolno slo in reproduktivne organe.

Zelo enostavne rešitve in v tem primeru je to indijska rastlina, ki je tamkaj zelo znana, pri nas pa tudi postaja vedno bolj. Ne vpliva samo na to, ampak ima tudi nekaj drugih pozitivnih učinkov, saj lajša menstrualne bolečine, ki znajo biti pri ženskah neznosne. Prav tako izboljšuje neplodnost, ki je dandanes že zelo pogost pojav. Pripomore pa tudi proti herpesu, revmi, krepi odpornost, proti raku, driski in dehidriranosti, kašlju, težavami s pljuči, ipd. Kar pa je tudi zelo odlično je, da pripomore k večjemu proizvajanju mleka pri dojenju. Vidimo, da šatavari ima pravzaprav vse kar ena ženska potrebuje, zato da bo njeno zdravje neokrnjeno. Zdravstvene težave ženske lahko slabo vplivajo na njeno življenje in, da se temu izognemo lahko posrbimo in se odločimo za enostavno rešitev. In sicer omenjeno rastlino, ki bo tako v pomoč.

Tako ženske kot moški so vsakodnevno izpostavljeni številnim zdravstvenim težavam. Stres, ki pa je dandanes prisoten že povsod pa lahko stanje še samo poslabša. Zato, da se izognemo možnim zapletom, posrbimo že z enostavnimi rešitvami kot so prehranska dopolnila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *